Over ons

Drive ‘M creëert beleving en emotie door middel van geschreven teksten. Door deze teksten te koppelen aan fotografie en design wordt de intensiteit van de (merk)beleving geoptimaliseerd, en draagt Drive ‘M tevens bij aan de complete branding van een merk, bedrijf, product of persoon.

Tekst en beeld

Geschreven teksten vormen de basis. U wilt immers iets duidelijk maken aan uw doelgroep; een bepaald gevoel overbrengen, een vorm van entertainment bieden, de lezer overtuigen, of simpelweg informatie delen. Echter, in veel gevallen kunnen beelden ondersteuning bieden aan de teksten. Of andersom. Tekst en beeld versterken elkaar. Daarom helpt Drive ‘M de teksten aan beelden te koppelen. En andersom. Door tekst en beeld onder te laten brengen bij één verantwoordelijke, wordt de kracht achter uw boodschap maximaal benut.

Samenwerking

Belangrijk is echter ook dat elk onderdeel, elk detail wordt verzorgd door een specialist op dat specifieke vlak. Drive ‘M werkt daarom nauw samen met vakbekwame professionals, die zaken als fotografie, vormgeving en (web)design tot in de puntjes beheersen. Zo profiteert u van een ‘alles onder één dak’ principe, zonder daarvoor direct de hoofdprijs te hoeven betalen. Maar mét behoud van de overzichtelijkheid op het project én de kwaliteit van het resultaat.

Specialisme

Gedreven door een sterke passie voor de automotive en de autosport, vindt Drive ‘M op dit gebied zijn specialisme. Denk hierbij aan: verslag doen van autoraces, content schrijven voor websites van autobedrijven, brochures voor automerken, of conceptuele teksten voor auto-importeurs. Onder het submenu Diensten vindt u een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Meer dan uitvoerend

Drive ‘M levert meer dan alleen uitvoerende werkzaamheden. We proberen ons te verdiepen in uw situatie en de achtergrond van het bedrijf. We denken mee in oplossingen op het gebied van communicatie, en proberen te allen tijde gehoor te geven aan uw visie, uw doel en uw specifieke wens. Uiteraard neemt Drive ‘M hierin tevens een adviserende rol op zich, die wellicht kan leiden tot nieuwe inzichten.

Maurice Oonk

Copywriter / Fotograaf